Rreth Nesh

Rreth Pilot.al

Dyqani jonë është një dyqan që synon të promovojë transportin me bicikleta duke i dhënë vendit tonë më shumë ajër të pastër. Ne synojmë qe ç’do individi  t’i ofrojmë:  biciklet me cilësi të lartë, dizajne unike, çmime të arsyeshme.
Dyqani jonë vjen me një gamë  të gjerë produktesh dhe aksesorësh  sportiv.

Nese jeni te interesuar per modele specifike bicikletash apo te markave te ndryshme na kontaktoni nepermjet formes se meposhtme

Pilot.al