Author: andi
28 August 2017 - 9:24, by , in Njofitme, Comments off
Një garë miqësore varkash me vela, të shoqëruar me disa varka me motorr, ishte panorma e pare e regatës Otranto-Vlorë 2017. “Pilot.al” në bashkëpunim me “Lega Navale Italia” bënë pjesëmarrëse në këtë aktivitet 13 varka me vela, të cilat mbështeteshin nga gjashtë varka me motor. Fillimi i garës ishte në portin e Otrantos, të premten...
4 June 2016 - 19:24, by , in Njofitme, Comments off
Se shpejti mund te provoni ne dyqanin tone bicikleten me te re ne treg, si per nga teknologjia edhe nga ndjesia e te dhenit.
20 May 2016 - 13:13, by , in Njofitme, Comments off
Cdo gje qe ju mund te doni, ne nje biciklete familjare. Per me shume informacion klikoni ketu.
16 May 2016 - 22:43, by , in Njofitme, Comments off
Hapet Dyqani me i ri i bicikletave Pilot.al Dyqani jone eshte nje dyqan qe synon te promovoje transportin me bicikleta duke i dhene vendit tone me shume ajer te paster. Ne synojme qe ç’do individi  t’i ofrojme:  biciklet me cilesi te larte, dizajne unike, çmime te arsyeshme. Dyqani jone vjen me nje game  te gjere produktesh dhe aksesoresh...