Author: Elda Zhonga
19 April 2018 - 9:26, by , in Njofitme, Comments off
Njoftim! Edhe dy dite nga mbyllja e regjistrimeve per garen e raundit te dyte te Trofeut Mbarekombetar 2018. Rregjistrohu edhe ti… ju mirepresim!
21 February 2018 - 10:12, by , in Njofitme, Comments off
  Raundi I i Trofeut Mbarëkombëtar DownHill 2018. Per info dhe regjistrime: http://bikeclubtirana.org/dh-1.html
8 September 2017 - 6:45, by , in Njofitme, Comments off
Mbajtëse për biçikletat  – Thule Euro Ride 940 – Pilot.al   Mbajtësja më e mirë e biçikletave në treg tani edhe ne pilot.al E lehtë për tu montuar dhe mjaft praktike. Bëjeni tuajën me 10% ulje nga çmimi fillestar. Edit snippet