Pilot Girls Team

ardita cacani

Emër: Ardita

Mbiemër: Cacani

Mosha: 21 Vjece

Edukimi: Universiteti Politeknik i Tiranës

Sporti i preferuar: Noti, Ciklizmi, Kanotazh

E lindur në Shqipëri, por rritur dhe edukuar në SH.B.A. E larguar nga Shqipëria në moshë të re. Të jetosh dhe të studiosh në Amerikë më ka mësuar dy cilësi kryesore: Para së gjithash, puna është e vetmja mënyrë për të përparuar dhe të kesh sukses në jetë, dhe së dyti, asgjë nuk mund të arrihet pa u përpjekur shumë për atë që dëshiron.