Pilot Girls

1- Cfare eshte ” Pilot Girls” ?

Pilot Girls eshte ekipi qe shume shpejt do te marre forme duke u perbere nga 10 vajza energjike te afta ne me shume se nje disipline sportive si ciklizem, motociklizem, kanotazh, parashutizem etj. Ky grup do jete i pranishem ne shume evente sportive qe organizohen ne Tirane por jo vetem.

2- Kush mund te beje pjese ne “Pilot Girls”?

Secila prej jush qe e ndjen veten te afte dhe qe ka deshire te jete pjese e nje grupi te mrekullueshem plot adrenaline.

3- Si mund te behem pjese e grupit?

Mjafton te plotesoni formen e dhene ne fund te faqes dhe keshtu ju beheni pjese e konkursit per ne fazat seleksionuese te konkurenteve. Pas plotesimit te formes ju do te kontaktoheni nga stafi yne per hapat e metejshem.

4- Une nuk jam profesioniste ne disiplina te ndryshme, mund te aplikoj per ne grup?

Sigurisht. Ne nuk jemi ne kerkim te profesionisteve por ne kerkim te personave energjike, me vullnet qe jane te mire ne sporte te ndryshme. Trajnimet nuk do te mungojne per te arritur rezultate sa me te larta ne ekipin “Pilot Girls”.

Ketu gjejme personat e afirmuar deri tani si pjese e ekipit “Pilot Girls”. Kjo liste do pasurohet me informacion shume shpejt!