Mbajtese Bici Cati Makine Alumin – Monza

Mbajtese Bici Cati Makine Alumin – Monza

11,900L

  • Alumin
  • Komplet mbyllje me çeles
  • Pershtatet me çdo çati makine
  • Mbeshtetese per rroten e prapme dhe te perparme
  • Pajisur me rrip sigurimit te testuara secila prej tyre per te mbajtur pesha 150 kg
  • Vida kundra ndryshkut
  • Pjeset ne kontakt me makinen te gomuara
  • Rripat e sigurimit
  • Ngjyra: Gri