Mbajtese Bici Cati Makine Rolle Prof

Mbajtese Bici Cati Makine Rolle Prof

4,200L

  • Montohet tek çatia e makines lehtesisht dhe shpejt
  • Transportohet mbi çdo model makine duke çmontuar roten e perparme
  • Rripat e sigurise te testuara me 150 kg
  • Pjeset qe bien ne kontakt me makinen te gomuara
  • Nuk nevojitet asnje vegel per montimin