Mbajtese Bici Makine Prapa – Cruiser

Mbajtese Bici Makine Prapa – Cruiser

7,200L

  • Materiali: çelik
  • Ngjyra: e zeze
  • 2 bllokues dhe 4 rripa bllokimi