Mbajtese Bici MakinePrapa_Padova 3 Bici

Mbajtese Bici MakinePrapa_Padova 3 Bici

20,900L

  • Çelik tubi 30mm
  • 6 rripa dhe 6 togeza per shtrengim
  • Pershtatet per pjesen me te madhe te makine
  • Pjeset qe bien ne kontakt me makinen te gomuara
  • Ngjyre gri