Mbajtëse çante “Portbagzh per bicikletat” DELUXE

Mbajtëse çante “Portbagzh per bicikletat” DELUXE

4,000L

Portbagzh për bicikletat DELUXE/ Mbajtëse çante.

Korniza dhe baza  e mbeshtetejes prej alumini

E lehtë per tu montuarr, ideale për çanta

Përmasat:nga 25 deri në 31.8 mm

Pesha e produktit: 685 gr

Kapaciteti: deri ne 10 Kg

Ngjyra: E bardhë