Portbagazh për biçikletat “TREVELLER”

Portbagazh për biçikletat “TREVELLER”

3,200L

Portbagazh për biçikletat / Mbajtëse çante.

Korniza dhe baza prej alumini

E lehtë per tu lëvizur, ideale për çanta

Montimi i sigurt

Përmasat:nga 25 deri në 31.8 mm

Kapaciteti: deri ne 10 Kg

Ngjyra: E Zezë