Mbajtëse për biçikletat – Thule Euro Ride 940 – Pilot.al

Mbajtëse për biçikletat – Thule Euro Ride 940 – Pilot.al

Specifikimet teknike :

  • Numri maksimal i biçikletave: 2 copë
  • Kapaciteti i ngarkesës: 36 kg
  • Pesha maksimale për biçikletë: 20 kg
  • Dimensionet: 105 x 58 x 75 cm
  • Pesha: 14,2 kg
  • I përshtatshëm për madhësi kornizash: 22-70 mm
  • Mbajtësit e kornizës së lëvizshme
  • Distanca midis biçikletave: 17 cm

Description

Mbajtësja më e mirë e biçikletave në treg tani edhe ne pilot.al
E lehtë për tu montuar dhe mjaft praktike.
Bëjeni tuajën me 10% ulje nga çmimi fillestar.