Spray lubrifikues “SILICONE”

Spray lubrifikues “SILICONE”

800L

Spray “SILICONE” lubrifikues për përdorim profesional
Rezistent ndaj ujit dhe lagështirës
Sasia: 200 ml

Pilot.al
Assign a menu in the Left Menu options.