Jelek Fluoreshent XS/M/L/XL: BRETELLE RIFRANGENTI XS/M/L/5XL

Jelek Fluoreshent XS/M/L/XL

2,600L

  • Material me refleks te larte vizibiliteti
  • Permasa universale ne saje te rregullimit me ngjites.
  • Cilesia e testuar dhe vertetuar
Categories: ,