Ore/Kronometer 9 Funksione

Ore/Kronometer 9 Funksione

4,600L

CICLOCOMPUTER WAG WIRELESS 9 funksione

1. Shpejtesi

2. Shpejtesi mesatare

3. Krahasues i shpejtesise instantane

4. Shpejtesi maksimale

5. Distanca mesatare

6. Distanca e pergjithshme

7. Kohezgjatja e xhiros

8. Perllogaritja e kalorive

9. Ora

Fashot dhe kapeset per tek timoni (te perfshira) 

Categories: ,