Sedile per Femije Perparme

Sedile per Femije Perparme

6,400L

Kapje e dyfishte tek trupi i bicikletes dhe tek timoni 

Karakteristikat teknike:

  • Mosha: Jo me shume se 3 vjeç
  • Pesha: Deri ne 15 Kg
  • Pjesa e mbeshtetjes: Ergonomike
  • Mbushja: Me ajrosje dhe lahet lehtesisht
  • Mbeshtjetesja e kembeve: Lartesia e adaptueshme, mbron kembet nga kontakti me rrotat
  • Mbeshtetetja: Mbron kembet nga kontakti me rrota, mbeshtet duart dhe krahet ne parmak
  • Rregullohet me ganxha
  • Permasa e trupit te bicikletes: 28 – 34 mm
  • Pirun i dyfishte per fiksim me boshtin e timonit ose me trupin e biçikletes
Categories: ,