Sedilje per Femije_E Prapme – Gri

Sedilje per Femije_E Prapme – Gri

5,700L

Karakteristikat teknike:

  • Mosha: Jo me shume se 7 vjeç
  • Pesha: Deri ne 22 Kg
  • Pjesa e mbeshtetjes: Ergonomike
  • Mbushja: Me ajrosje dhe lahet lehtesisht
  • Mbeshtjetesja e kembeve: Lartesia e adaptueshme, mbron kembet nga kontakti me rrotat
  • Mbeshtetetja: Mbron kembet nga kontakti me rrota, mbeshtet duart dhe krahet ne parmak
  • Me shtrengim tek zgara e prapme
Categories: ,