Shishe 750CC Kenda

Shishe 750CC Kenda

700L

  • Hapje me nderprerje
  • Kapuc kundra pluhurit
  • Material anti-toksik dhe ipoalergjik
  • Grafike e perzier Kenda, Alligator, Kmc dhe Velo
Categories: ,