Pompe Mini me 2 Rruge + Suport

Pompe Mini me 2 Rruge + Suport

900L

  • Gjatesia 200 mm
  • Trupi me plastike te zeze – 23 mm
  • Çliron ajer ne fazen e shtytjes dhe kthimit
  • Leve per bllokim me valvol
  • Shtytje maksimale 80 psi/ 6 bar