Pompe Mini Alumini me 2 Rruge

Pompe Mini Alumini me 2 Rruge

2,000L

Description

  • Gjatesia 230 mm
  • shufra alumin 21 mm
  • Leshon ajrin ne faze shtytje dhe kthimi
  • Shtytje max 120 psi/8 bar