Pompe Mini Alumin 1 Rrugeshe

Pompe Mini Alumin 1 Rrugeshe

1,100L

Compact 

  • Gjatesia: 160 mm
  • Pjesa alumin 21 mm
  • Koka dhe pjesa ku mbahet me plastike te zeze
  • Presioni: max 100 psi/7 bar