Lombardo IMPERIA NX / 29″

Lombardo IMPERIA NX / 29″

139,000L

 

 

 Pesha    13,60 Kg
 Telajo    Alloy 7005 Hydroforming goditje trefisht
 Piruni    Rock shox- argjend 30-29″ / 100mm
 Grupi    Sram NX shpejtesi 11 dhembe
 Devijuesi prapa    Sram X1 – shpejtesi 11 dhembe
 Rotalibri   ——–
 Devijuesi  para   ——–
 Korona e madhe    SRAM NX e zeze, GXP 175mm BLK 30 dhembe
 Marshat    ——-
 Zinxhiri    Sram PC 1130 , shpejtesia 11
 Shala    Lombardo, e avancuar 2.0
 Tubi i shales     Lombardo alloy 31,6x350mm
 Frenat    Avoid db1 disku i pare dhe i pasem 160mm
 Ngjyra    E Zeze / Portokalli
 Vendi i prodhimit    Made in Italy
 Garancia    12 Muaj
Categories: ,