Biciklete Stervitje per Femije 12″

Biciklete Stervitje per Femije 12″

15,000L

  • Trupi dhe Timoni – Alumin
  • Shala: Plastike me mbushje
  • Lartesia e shales e rregullueshme
  • Gomat: 12″ me komardare
  • Per femije nga 3 vjeç e me te medhenj
  • Pesha mabajtese maksimale: 25 Kg
  • Çertifikuar EN71

 

Categories: ,