Kaske MTB WAG – L -Zi/Blu

Kaske MTB WAG – L -Zi/Blu

6,900L

 MTB 

  • 23 vrima per ajrosje
  • Ndertuar sipas teknologjise In-Mold
  • Mbulesa e jashtme e kaskes me material pvc
  • Materiali i brendshem me eps
  • Mbushja e brendshme me material ipoalergjik
  • Rripi dhe mbushja me ngjyre
  • Rregullim mikronometrik i brendshem sipas madhesise se kokes nepermjet pajisjes te vendosur ne pjesen e prapme
  • finiture e gomuar
  • pesha: 315 gr.
Categories: ,