Kaske MTB WAG – M – Zi/VERDHE

Kaske MTB WAG – M – Zi/VERDHE

6,900L

 MTB 

  • 23 vrima per ajrosje
  • Ndertuar sipas teknologjise In-Mold
  • Mbulesa e jashtme e kaskes me material pvc
  • Materiali i brendshem me eps
  • Mbushja e brendshme me material ipoalergjik
  • Rripi dhe mbushja me ngjyre
  • Rregullim mikronometrik i brendshem sipas madhesise se kokes nepermjet pajisjes te vendosur ne pjesen e prapme
  • Finiture e gomuar
  • Pesha: 315 gr.

 

Categories: ,