Kit Parafango MTB

Kit Parafango MTB

1,000L

Description

KIT MTB

  • E perparme dhe e prapme
  • Plastike me mbrojtje kundra goditjeve per MTB 24″ – 26″
  • Me kapje poshte tubit
  • Piruni: 18.5 – 26.8
  • Rregullator i pjeses fundore pa nevojen e celsit