Pedale Alumini

Pedale Alumini

2,000L

Style

  • Trupi dhe streha komplet në alumin
  • Boshti sferik
  • Reflektues të çertifikuar të lëvizshme
  • Dimensioni: 101 x 79 mm
  • Pesha: 368 gr (cifti)
Categories: ,