Mbulesa “VELO” ANATOMICO

Mbulesa “VELO” ANATOMICO

2,000L

Mbulesa me xhel anatomik VELO-MTB

Përmasat: 249 ~ 140 ~ 274 x 165 mm
Mbulesa është e projektuar në një formë posaçërisht për trupin e çiklistit.
Xheli mundeson peshën e trupit te mbështetet tre herë më mirë ,
absorbon tronditjet dhe ofron komoditet optimal.