Biciklete per Stervitje_Femije “Chopper” – Kuqe/Jeshile

Biciklete per Stervitje_Femije “Chopper” – Kuqe/Jeshile

15,000L

JDBUG 

  • Trupi dhe : Alumin

  • Shala: plastike me mbushje

  • Shala e manovrueshme

  • Gomat 12” me komardare

  • Per femije 3 vjec e siper

  • Pesha max: 30 kg

  • Certifikuar  EN71

Category: