Dyqani i ri i bicikletave
16 May 2016 - 22:43, by , in Njofitme, Comments off

Hapet Dyqani me i ri i bicikletave Pilot.al
Dyqani jone eshte nje dyqan qe synon te promovoje transportin me bicikleta duke i dhene vendit tone me shume ajer te paster. Ne synojme qe ç’do individi  t’i ofrojme:  biciklet me cilesi te larte, dizajne unike, çmime te arsyeshme.
Dyqani jone vjen me nje game  te gjere produktesh dhe aksesoresh  sportiv.

About author: