Mbajtëse për biçikletat -Thule
8 September 2017 - 6:45, by , in Njofitme, Comments off
Mbajtëse për biçikletat  – Thule Euro Ride 940 – Pilot.al
 
Mbajtësja më e mirë e biçikletave në treg tani edhe ne pilot.al
E lehtë për tu montuar dhe mjaft praktike.
Bëjeni tuajën me 10% ulje nga çmimi fillestar.

About author: